wooden spoon slowfood på glas

Indisk Dhal med flækærter og kartofler

Indisk dhal fra Wooden Spoon har masser af velsmag, og er oven i købet 100% vegansk. Der er mad nok i glasset til to personer.

wooden spoon vegansk
Indisk Dhal med flækærter og kartofler, serveret med en grøn salat. Foto: Henriette Vabø
Ingredienser

Tomat | løg | vand | 10% kartoffel | linser | 6% flækærter | olivenolie | hvidløg | ingefær | salt | krydderier (indeholder sennepsfrø)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (kJ/kcal) 480/114

Fedt 3,8 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,4 g 

Kulhydrat 14 g
– heraf sukkerarter 1,5 g 

Protein 5 g

Salt 0,8 g

Serveringsforslag

Serveres som en 100% vegansk ret med f.eks. ris, chutney og salat, eller som tilbehør til retter med f.eks. fisk eller kylling.

Allergener

Sennepsfrø

Vegansk?

Ja, retten er vegansk

Andre veganske retter fra Wooden Spoon