wooden spoon slowfood på glas
Woodenspoon-boller-i-karry

Boller i karry med æble og limeblade

Boller i karry fra Wooden Spoon er en opdateret, men stadig velkendt udgave af den danske middagsklassiker. Børnevenligt krydret med æble og Bombay-karry og med lækre kødboller af dansk frilandsgris i en kokosmælk-baseret karrysauce.

Ingredienser

38% fars (69% svinekød af Frilandsgris, vand, hvedemel, salt, krydderier og dextrose) | kokosmælk | vand | 8% æbler | æblemost | fløde | selleri | rosiner | løg | majsstivelse | krydderier (indeholder sennepsfrø) | hvidløg | salt | smør | koriander | ingefær | 0,1% limeblade | citrongræs

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (kJ/kcal) 534/127

Fedt 8,2 g 
– heraf mættede fedtsyrer 4,2 g

Kulhydrat 6,8 g
– heraf sukkerarter <0,5 g 

Protein 6,4 g

Salt 1,2 g

Serveringsforslag

Servéres f.eks. med ris, brød og salat. En god chutney smager også godt til.

wooden spoon boller I karry
Boller i karry med ris, kokos og frisk koriander. Foto: Henriette Vabø
Allergener

Hvedemel | fløde | selleri | sennepsfrø | smør

Andre middagsretter fra Wooden Spoon
Her kan du købe Wooden Spoon